Vi tar kontinuerligt emot nybörjare i våra klubbar
Kom och prova på gratis !
Vi har grupper för alla åldrar från 7 år och uppåt.
Karate gör dig stark, smidig och du får lära dig självförsvar och mental styrka.
Tjejer och killar tränar tillsammans och ingen behöver vara rädd för att inte klara av det.
Du kan träna bara på kul eller satsa på tävling.
Träningen utförs barfota och vanliga träningskläder fungerar alldeles utmärkt. Vill du sen ha en traditionell Gi (karatedräkt ) ordnas detta via föreningen.

För mer information kontakta oss på tel: 054-56 45 90 eller se länken Våra klubar för lämplig grupp, plats och tid.

Karate för vuxna

Karate för vuxna är främst för Dig som är lite äldre, men öppen för alla som vill prova på karate som motionsform under mer avslappnade former. Gruppen består av både tjejer & killar och vårt syfte är att man ska våga prova kampsport som motion utan att vara rädd för akrobatiska övningar, hårda slag och sparkar.

Vi satsar på att utveckla kondition, styrka, balans och koncentration med bonusen av att lära sig självförsvar. Vi lägger även stor vikt vid betydelsen av mental träning och avslappning, något som är extra viktigt i vår stressade nutid. För de som vill, finns senare möjlighet att flytta till en mer avancerad grupp.
Ett träningspass startar med mjuka övningar för att få i gång kroppen och alla tränar därefter enligt egna förutsättningar. Träningen utförs barfota och vanlig träningsoverall fungerar alldeles utmärkt. Vill ni senare ha en traditionell Gi ( karatedräkt ) ordnas detta via föreningen.

För mer information kontakta oss på tel: 054-56 45 90 eller vänd dig direkt till respektive klubb. Plats, tider och mer information finner du under länken Våra klubbar.

Please reload